fbpx

KAKO FUNKCIONIŠE

Eyespyproofread.com će pregledati Vaše dokumente u četiri jednostavna koraka:

Korak 1

Pripremite svoje dokumente

Kada je Vaš dokument spreman da bude lektorisan, samo ga prikačite u kutiju “Contact Form” koju ćete naći na dnu ove stranice. Takođe možete i da pošaljete i na moju email adresu nevena@eyespyproofread.com. Molimo Vas da ne zaboravite da navedete rok u kojem Vaš dokument treba da bude završen.

Kliknite ovde da idete na formular kako biste prikačili svoj dokument.

Korak 2

Da li su Vaši dokumenti isuviše veliki?

Ukoliko je Vaš dokument preveliki, možete ga poslati i putem Dropbox-a; sve što treba da uradite jeste da ukucate moju email adresu nevena@eyespyproofread.com i kliknete na dugme “deli” ili kliknite “ kopiraj adresu” dugme da podelite dokument ukoliko ne koristite Dropbox.

Korak 3

Dobijte cenu

Nakon što je eyespyproofread.com primio Vaš dokument, postaviće cene u skladu sa brojem strana Vašeg dokumenta I izračunaće shodno cenovniku. U svom odgovoru Vama, eyespyproofread.com će navesti broj strana, cenu usluge i potvrdiće rok za završetak posla. Cene se računaju u skladu sa dužinom Vašeg dokumenta, ne po satu rada. Standard za jednu stranicu je 250 reči.

Korak 4

I platite

Ukoliko se slažete sa uslovima poslovanja i cenovnikom, eyespyproofread.com će Vam linkom poslati Zahtev za plaćanje koji pokriva 50% utvrđene cene kako bismo počeli sa lektorisanjem Vašeg dokumenta. Kada završimo posao, poslaćemo Vam završen dokument i drugi link putem kojeg možete da uplatite preostalih 50% ukupne cene. Taj preostali deo isplate treba izvršiti u toku 3 radna dana nakon što smo ispravili Vaš dokument i poslali Vam ga.

Nakon ovoga, eyespyproofread.com će početi sa radom na Vašem dokumentu.

OVAKO RADI NAŠA MAGIJA:

Naši alati

Eyespyproofread.com lektoriše dokumente koristeći nekoliko alata, ali uglavnom koristi Microsoft Word i njegovu funkciju “Track Changes”. Ova funkcija omogućava da se naprave izmene u tekstu dokumenta, a takođe i klijentu da lako prati izmene koje su izvršene na njegovom dokumentu. Klijenti eyespyproofread.com – a su slobodni da prihvate neke ili sve izmene predložene našim uslugama. Ispravke, predlozi I komentari su prikazani sa desne strane dokumenta (na desnoj margini) i čine da se pregledanje izmena obavlja jdnostavno i brzo.

Google DOCs ili fajlovi u PDF formatu

Eyespyproofread.com će sa zadovoljstvom ispraviti Vaše dokumente uz pomoć Google Docs-a koristeći predloge, ili fajlove u PDF formatu koristeći komentare. Pa ipak, Microsoft Word se u praksi pokazao kao najadekvatnije rešenje za obe strane, ali ukoliko imate potrebu da se Vaš dokument ispravi u jednom od ova dva programa, biće nam više nego drago da zadovoljimo Vaše potrebe.

Reference koje koristimo u našim uslugama

Eyespyproofread.com u svom radu koristi 17. izdanje The Chicago Manual of Style standarda, Merriam-Webster's Collegiate Dictionary rečnik, kao i Merriam-Webster's Unabridged Dictionary rečnik, kako bi kvalitetno izvršio usluge koje pruža. Takođe, kako bi što kvalitetnije izvršio svoje usluge, eyespyproofread.com najviše koristi standarde The Chicago Manual of Style, ali ukoliko klijent ili organizacija imaju sopstvene standarde koje koriste u okviru svog poslovanja i koje ih čine lakšim za upotrebu i praćenje ispravki, eyespyproofread.com će rado iste primeniti u toku pružanja svojih usluga prema datom klijentu ili organizaciji.

Stari način ispravljanja grešaka u pisanim materijalima

Iako je moderna tehnologija ostavila ogroman uticaj na svaku sferu naših života, uključujući i same tehnike koje se koriste u lektorisanju, ručno ispravljanje gramatičkih grešaka, grešaka u interpunkciji i pravopisu je odavno napušteno. Pa ipak, ovde je primer kako su se greške ispravljale davno u prošlosti, što je i danas ostalo kao tehnika u posebnim zahtevima, doduše veoma retko.

Kako izvršiti plaćanje

Naše usluge možete platiti upotebom kreditne ili debitne kartice, elektronskim čekom ili transferom preko banke.

Platite online:

Platite naše usluge online na brži i sigurniji način tako što ćete pratiti sledeće korake:

Primite naš link sa Zahtevom za uplatu 50% ukupne cene usluge tako da možemo da počnemo sa radom na Vašim dokumentima

Stisnite na link i popunite prazna mesta

Izaberite svoj način plaćanja

Unesite broj svoje kartice ili elektronskog čeka

Primite broj svoje potvrde i to je sve!!!

SPREMNI DA ISPROBATE?

Pošaljite nam poruku i Vaše dokumente da biste dobili besplatnu procenu cene

Zakačite svoje dokumente tako što ćete pritisnuti dugme ispod

Kontaktirajte nas

  • nevena@eyespyproofread.com